joi, 16 iulie 2009

Contraoferta lui Untisor



- Salut sunt Untisor , da , m-am tuns ... va place ? Ce vreau sa va spun ... nu va luati dupa aparente , sa nu cumva sa adoptati Tantarul , urata aia care si-a trimis pozele alaltaieri .
O sa patiti ca in reclamele acelea cu iepurasii cu baterii : ea continua sa alerge mult dupa ce va fi scos " untisorul " din voi . ( ce-mi plac glumele mele ! )
Luati-ma pe mine , sunt mult mai de casa , mai discreta , mai educata , mai manierata .
In plus stiu sa cant , da , cant foarte frumos , pacat ca nu va pot pune o inregistrare de-a mea . (poate in curand pe youtube )
Oricum cred ca pozele va conving : stiu ce inseamna o sedinta foto , nu trebuie sa ma tina nimeni , stiu sa " socializez" ( chiar si cu cei din patura de jos , cum ar fi taranul de Mascota , care daduse buzna ) .
Si nu va ganditi la micul meu handicap . Mai bine in trei picioare decat intr-o ureche .

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu va mai bateti joc de caini , lasati-le blanita asa cum e ... ah ce as vrea sa va fac si eu o freza deasta sa vedem daca va place.

DogOneLover spunea...

un comentariu plin de substanta , extrem de " la obiect "

ana spunea...

Ei, asta e, tb sa-i iertam, sunt multi iubitori de animale dar necunoscatori... uneori intentiile bune se intampla sa faca rau.

Din categoria "Ah, ce-as vrea": sa-l/s-o vad pe anonim timp de cateva saptamani bune pe an, zi dupa zi la 40 de grade intr-un cojoc de blana... cat mai groasa, cu atat mai bine. =)) Si cand cere apa sa-i nu-i dam :p

ana spunea...

Era un comentariu mai intepator, fireste :))))))

Mi-a atras atentia postarea despre Untisor pt ca mi-era draga de cand ati gasit-o lovita de masina, cu 3 picioruse rupte. Se vedea de atunci ca este o cuminte si o scumpica.