vineri, 15 mai 2009

Reciclare , recuperare , refolosire



Reciclati PET-urile . Veti proteja mediul inconjurator , veti conserva resursele de hidrocarburi si ne veti scuti de obligatia de a recupera catei prostanaci de prin tot felul de hrube .
Dupa inlaturarea bidonului cainele este refolosit in scopul initial, adica ham - ham .

7 comentarii:

monlea spunea...

Puterea mintii bolnave este categoric mai mare si mai prolifica decit cea a mintii sanatoase. Zilnic pun apa pentru ciini in fata blocului... ma gindesc ca le/o fi si lor sete , asa cum ne este si noua, pe caldura asta! Dimineata gasesc, nu de putine ori, urina si mucuri de tigari in apa ramasa! Nu cunosc ciini fumatori, toate animalele urineaza....

Anonim spunea...

asta e cea mai banala forma de protest , cu urina si mizeria in vasele cainilor maidanezi .... unii chiar defeca exact la locul in care se pune hrana , dar mai diabolic e cand ti se vandalizeaza masina pt ca ii hranesti si ii adapi ....
la noi in zona au fost vandalizate 2 autoturisme ale iubitorilor din blocul respectiv ....si asta , cu preaviz ...
e un razboi pornit din care noi care adapam si hranim cainii nimanui , nu avem decat pierderi ...

Ana spunea...

"monlea", stiu la ce animale te referi. iar pt persoana anonima am o rugaminte: nu mai folosi sintagmele (binecunoscute) de "caini maidanezi", sau "caini vagabonzi", pt ca, saracii de ei, sunt de fapt "fara stapan". Nu au o casa unde ar trebui sa stea si pleaca ei asa, de placere, la plimbare pe maidane, sa vagabondeze 3 zile si iar acasa... Asa fac maidanezii aia pe doua picioare.

Ana spunea...

... 3 zile si 3 nopti de droguri, dupa care-si injura parintii.

Pt maidanezii astia exista politie, daca aveti pb cu masinile sau cu altceva. X(

monlea spunea...

Ieri in curtea interioara un domn isi plimba odrasla - doi –trei anisori. La un moment dat vad cum tatal ridica o piatra si urmareste sa loveasca unul din ciinii blocului, sub pretext ca ar fi muscat demult, o fetita. Eu incerc sa protestez si sa explic, sa fac un pic de educatie civica tatalui. In rastimp feciorul (doi-trei anisori) coboara rapid de pe trotineta şi apuca si el o piatra si tinteste gresit spre locul unde fusese ciinele cu pricina, adica parbrizul unui BMW utimul tip. Il fac atent pe tata ca risca o paguba. Raspunsul sau m-a siderat şi m-a pus pe ginduri in ceeace priveste puterea gindirii concitadinilor nostri : „Lasa doamna ca am bani!!! „ Adica lasa sa arunce cu piatra, sa sparga, sa distruga, oricum asta fac si eu, ca am bani sa platesc ! Ce va face acest pusti la 18-20 de ani ? Cum se mai poate recupera acest copil ?

Ana spunea...

Ha ha :-S Ce va face? iaca pozna... Pai tot felul de nazbatii, care mai de care mai... penale, asta e clar.
Pe mine ma intristeaza cel mai mult ce vor face parintii: se vor lua cu mainile de par, vor blestema si se vor intreba mirati: "Ce am gresit, Doamne?" Adica nu-si vor da seama NICIODATA.

Cine zice ca l-a muscat un caine(demult, cine stie cand...) fara sa-i faca nimik rau, MINTE CU MARE NERUSINARE. Iar daca nu a facut nimic atunci, sau nu a facut nimic persoana muscata(copilul) cu siguranta a facut el/ea(DEMULT, CINE STIE CAND). Copilul ii poarta mirosul si pacatele. Cainii nu uita.

Ana spunea...

Multi dintre iubitorii de animale cunosc ANUMITI caini de care se zice ca sunt rai, chipurile, pe care ii poti mangaia fara probleme, ii poti ridica de la sol si duce la doctor si le poti face tratamente(dureroase) fara sa faca probleme, ca altii.