luni, 6 aprilie 2009

Die Hard II . O poveste fericita


Va invit sa recititi din arhiva articolul postat in data de 17 decembrie .
Frumoasa din imagini nu s-a dat batuta , a luptat si a invins . Cu ajutor a trecut peste traumele suferite intr-un accident de masina .
Acum este un minunat animal de companie .
A existat insa un om minunat care a vrut sa-i dea aceasta sansa ghemotocului de blana care zacea, paralizat, in rezerva unui cabinet veterinar .
Si nu a regretat nici o clipa efortul , credeti-ma .

2 comentarii:

Ana spunea...

Da, fetita din imagine a suferit o extrem de dificila operatie pe coloana. Apoi a necesitat multe zile de recuperare(fizioterapie), de care s-a ocupat cu rabdare acel om minunat de care vorbeati.

an spunea...

Va povestesc si eu ceva apropo de fizioterapie in leziuni nervoase si finaluri fericite.

Animalutze lovite INTENTIONAT de soferi ticalosi si care, la fel, au paralizat, dar datorita loviturii la cap. Imediat dupa accident muschii executau mecanic comenzile primite cu putin in urma:

Caz 1: A reusit sa mai fuga 10-15 metri cu disperare pana pe iarba, langa bloc, apoi a picat. Cu sustinere la olitza, dupa 3 sapt-o luna a fost in stare PERFECTA.

Caz 2: Un altul a ramas pe loc zvarcolindu-se spasmotic din ce in ce mai lent si totul parea sfarsit. Dar soferul urmator (nu a dus-o la dr dar) a preferat sa nu-l loveasca. Fireste ca era agresiv din cauza durerii, iar sangele ii iesea peste tot(nas, gura..) Peste doar 3 zile _ papitza dat in gura, a inceput sa miste extremitatile si peste 14 zile de gimnastica era nou-nout.

So... nu voiam sa ma laud :D, ci sa transmit un mesaj: NU-I ABANDONATI !!! Putina rabdare face minuni, MERITA incercat (chiar daca nu mereu reusim) nu e chiar greu: pe loc antihemoragic si antiinflamator, apoi doar cateva MINUTE de gimnastica pe zi :)