vineri, 21 noiembrie 2008

Din Alpi in Carpati . Simfonia neterminata a lui BeethovenBeethoven e singur . Uriasul bland cauta un tovaras . Sa-i ascultam mesajul :
" Noi , cainii Saint-Bernard avem o viata destul de scurta .
Ca nici o alta rasa noi stim sa facem din fiecare clipa petrecuta alaturi de prietenii nostri o amintire de neuitat pentru ei . "
Beethoven il cauta pe acela dintre voi care va sti sa scrie impreuna cu el un final frumos pentru simfonia vietii sale.

4 comentarii:

Anonim spunea...

of !
cine a abandonat asa o mandrete de caine ?
omul nu merita cainele nici de rasa nici maidanez - cainele e prea bun pt prea multi dintre noi !!!!
de ce este nevoie in plus aici sus la creier sau in piept ca sa ne impiedice sa aruncam o fiinta care isi lasa viata in mainile noastre , care depinde de noi ca si un copil neajutorat ?

Ana spunea...

asa e, cine l-a avut nu l-a meritat! dar fiti fara grija, totul sse plateste, Dzeu nu doarme, doar motzaie, vorba lu'... :P

Craciunul cu miracolele lui e apropie. E una din putinele vesti bune: uriasul bland are din fericire acum un stapan bun. :) Bafta la fel tuturor catelusilor!

Ovy spunea...

"uriasul bland " acum este un catel foarte fericit ... din pacate mai avem niste probleme cu urechile ;)) nici acum nu s-a revenit ..dar e bine si arata bine (parerea mea ) ... am pus niste poze cu el ...daca vreti sa vedeti cum arata dati un clic pe urmantoru link http://www.99poze.ro/beto/

Ana spunea...

Imi plac toate pozele, fie si numai pt gandul ca acum e bine ingrijit. DAR ULTIMA E SUPER !!!!!!

URAAAA!!!!!