luni, 8 decembrie 2008

Cu adevarat incarnat


Latul lunii decembrie e unul mai special . Priviti cu atentie imaginile : sarma iese direct din gat , este aproape complet incarnata , pana si nodul latului fusese deja acoperit de piele .
Cam de cat timp sa fie nevoie ca latul de sarma sa taie destul de adanc si apoi sa fie incet-incet acoperit de pielea in refacere ?
De cateva luni bune in cu siguranta .
Inchideti ochii si incercati sa va imaginati ca aveti in jurul gatului un astfel de lat de sarma , foarte , foarte strans , atat de strans incat a devenit una cu corpul .
Sunteti la cafeaua de dimineata , o sorbiti incet , oarecum fortati , pentru ca nodul de sarma e chiar acolo si de abia va da permite sa inghititi .
Deschideti ochii , suficient . Cred ca ati inteles .
Click pe imagini pentru detalii , daca doriti desigur .

4 comentarii:

Anonim spunea...

In ce cartier a fost gasit amaratul asta?

Anonim spunea...

cred ca in brestei... daca am inteles eu bine...

Anonim spunea...

asadar acest caine a avut un "stapan" ....care a considerat ca ii ofera un adapost , legat cu sarma probabil de mic , la cusca , dupa un timp cainele a evadat , sarma a ramas acolo , cainele a crescut iar sarma a devenit una cu gatul ..... te doare sufletul cand vezi asa ceva ....
cam asta trebuie sa se fi intamplat ;

am avut si eu un caz dar obiectul incarnat era o sfoara legata peste bot care sapase un sant adanc iar sfoara inca mai era acolo ...

cand vom avea politie a animalelor , o lege functionala , dar si un program de informare si educare la care si veterinarii sa fie implicati , vom avea putine astfel de cazuri ...

Anonim spunea...

Ha, ha ! ce optimism, chiar crezi ca politia animalelor se va ocupa de astfel de cazuri?!

Ai emis o ipoteza cu stapanul... dar poate fi chiar si un latz al unuia care se distreaza "capturand" cainii, ca doar sunt daunatori, nu?